EFTC figurentheaterkalender EFTC contact EFTC EFTC-Archief International Puppetbuskersfestival

Wordt nu lid van DE VRIENDEN VAN HET EFTC!

Beste Vrienden,
De werking van de Vrienden ligt niet stil en we rekenen nog steeds op jullie gewaardeerde steun. Daarom deze oproep om jullie lidmaatschap te hernieuwen of om  (opnieuw) lid te worden!
De Vrienden van het EFTC ondersteunen sinds jaren de activiteiten die door het Europees Figurencentrum worden georganiseerd. De Vrienden van het EFTC  verenigen de vrijwillige medewerkers die praktisch de diverse activiteiten mee helpen realiseren, maar ook alle vrienden die het poppen- en figurentheater een warm hart toedragen.
Ben je ook zo geïnteresseerd in het figurentheater en wil je meewerken of wil je ons gewoon steunen? Heeft de microbe jou ook te pakken en wil je verder op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?
Wordt dan nu lid van onze Vrienden van het EFTC of vernieuw jouw lidmaatschap*
Je kan dit doen door  12,- € te storten op rekeningnummer: IBAN: BE94 8900 1441 2514 BIC: VDSPBE91 van het Europees Figurentheatercentrum vzw – Trommelstraat 1 – 9000 GENT met de mededeling “Vrienden EFTC + naam”.

Wat krijg je in ruil:

Wil je lid worden van de Vrienden, vul dan bijgaande inschrijvingsstrook in en bezorg die ons terug per post of stuur jouw gegevens door per mail.

*"Wie het EFTC ook financieel wil steunen, kan dat door een extraatje te storten. Vanaf een storting van 30,- euro ben je steunend erelid en krijg je ook nog een gratis festivalpin voor het Puppetbuskersfestival."

Alvast van harte welkom!

* de lidkaart is persoonlijk en geen gezinskaart.

download het INSCHRIJVINGSFORMULIER

 

info@eftc.be

EFTC Sponsors NEBIM INTERREG IV